top of page
Bret-19.jpg

La Barr-ique-barr.

Raak gevangen in een Mediterrane sfeer met La Barr-ique-Barr. Geniet van onze selectie kwaliteitswijnen terwijl je in je eigen vertrouwde omgeving bent of juist op die speciale en/of betekenisvolle plek. Terwijl jij onbezorgd geniet van een goed glas wijn samen met vrienden, familie of collega´s zorgen wij dat de glazen gevuld blijven en jullie dit onvergetelijke moment delen.

De wijnbar ervaring op locatie

Dankzij de flexibiliteit van de bar is hij geschikt voor zowel in- als outdoor locaties.

De grazing table ''grazende tafel''

Denk je aan een goed glas wijn dan denk je aan eten. Althans wij wel. Daarom serveren wij naast mooie wijnen de perfecte begeleider... de borrelplank! Grote groepen? Geen probleem. We maken aangepast aan de groep een zogenaamde grazing table. Een borrelplank in tafelformaat. Iedereen kan grazen waar hij/zij trek in heeft. Speciale wensen of thema's? Deel vooral je ideeën met ons zodat we samen kunnen kijken hoe we de wijnbar ervaring ook op spijsgebied compleet kunnen maken. 

Waarom La Barr-ique-Barr.?

Bijzonder

Niet altijd de standaard maar ook onontdekte parels.

Kwaliteit

Wijnen met een goed verhaal van veelal kleinere wijnhuizen.

Passie

Wijnen waar passie in zit. Van wijnboer, wijnimporteur tot de sommelier achter onze wijnbar. Allemaal delen zij de passie voor het product.

La Barr-ique-Barr. is niet de standaard wijnbar in meerdere opzichten. Om te beginnen zijn de wijnen niet de standaard kaart wijnen die de meeste mensen gewend zijn. We zoeken naar druivenrassen of wijnen die wij vaak zelf ook niet niet kenden maar ons verrasten. Door onbekendere wijnen te schenken van mooie wijnhuizen dagen we de gasten uit voor andere keuzes te gaan en zo zijn/haar eigen smaak te leren ontdekken en identificeren. Daarnaast proberen we samen te werken met zoveel mogelijk kleinere wijnbedrijven. Kleine wijnboeren van gespecialiseerde wijninkopers. De mensen die dichtbij het product staan en liefde hebben voor het product. Dit rijkt van de wijnboer tot aan onze sommeliers achter de bar. Passie voor wat zij doen is voelbaar door gedrevenheid en enthousiasme. Naast dat wij onze wijnen inschenken geven met plezier uitleg over de wijnen, hun herkomst en gaan wij samen met de gasten op zoek naar het smaakpalet waar zij van houden.

Wijnarrangement

' Back to basics'

Wijnarrangement back to basic. La Barr-ique-Barr geloofd in goede wijn voor elk budget. Met dit arrangement schenken wij dan ook zonder poespas gewoon een lekker glas wijn.

Glasprijs € 4,75

Prijzen

De prijs van La Barr-ique-Barr bestaat uit een starttarief van €250, aantal gedronken glazen* met een minimale afname van 50 glazen en reiskosten €0,30 ct p/km vanaf Tilburg. Wij rekenen pas extra personeelskosten bij evenementen langer dan 4 uur want zeg eerlijk. Welk goed feestje is korter dan dat? Daarnaast is er een toelage van € 30 euro per uur per persoon als de groep groter is dan 50 personen. We hebben dan namelijk extra personeel nodig. Voor groepen boven de 100 personen neem even contact op,

 

Voorbeeld 40 personen arrangement ''Back to basics'' van 20.00 uur tot 00.00 uur

Starttarief: € 250

Glasprijs:  € 4,75 x (minimaal 50)*  = € 237,50

                                                     = €487,50  excl. extra gedronken glazen en reiskosten

* Het aantal glazen berekenen we aan de hand van de lege flessen. Uit een fles halen we 5 glazen van 0,15cl. Eerlijker en leuker omdat we tijdens het evenement ook proefglazen of goed gevulde glazen kunnen schenken aan de gasten.

Hoe je wijn ervaart is in hoge mate bepaald door het glas waaruit je het drinkt en de manier waarop dit schoongemaakt wordt. Daarom werken we met het unieke en universele Verretti glaswerk. Gebruikt van dit glaswerk is bij de prijs inbegrepen. Bij het breken van glazen zal dit naderhand in rekening worden gebracht.

Tot slot...

We snappen (niet echt) dat niet iedereen van wijn houdt. Dus ben je enthousiast geworden maar wil je naast wijn ook graag dat wij de verzorging van frisdank, bier en/of andere dranken op ons nemen.  Deze mogelijkheden zijn zeker bespreekbaar. Laats ons weten wat je in gedachten hebt en dan doen we een passend voorstel.

Daarnaast kunnen we La Barr-ique-Barr tevens omtoveren tot een ware gin & tonic bar, cocktailbar of mocktailbar. 

bottom of page