top of page

PROEVERIJEN

Eigenlijk is in overleg heel veel mogelijk. Van het proeven van enkel wijnen, een proeverij met een een borrelplank tot een high wine met wijnspijs combinaties die je diner vervangen. Dus heb je speciale wensen of een idee? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden hiervan te bespreken. 

De wijnproeverijen starten altijd, afhankelijk van jullie voorkennis, met wijnproef basisvaardigheden. We leren kijken, walsen, ruiken en niet onbelangrijk... proeven!

WIJNPROEVERIJ AROUND THE WORLD

We starten met een bubbel. Want over de hele wereld worden goede bubbels gemaakt. Daarna proeven we 2 witten wijnen en 2 rode. Om af te sluiten met een ode aan de dessertwijnen. Want ook die hebben zoveel te bieden.

Wine Glasses
Waiter Preparing

ITALIAANSE PROEVERIJ

Rode wijn uit Italië is geliefd door velen. Maar wist je dat Italië ook veel te bieden heeft als het om witte wijn gaat? Daarom proeven we maar liefst 3 witten en natuurlijk 3 rode wijnen. Ook dessertwijnen uit Italië zijn veelal onbekend maar echte winners voor zoete desserts of kazen.

SPAANSE PROEVERIJ

Imca Marina zong al in 1972 ´Viva España´.. en dat snap ik. Spanje is een land met een diversiteit aan klimaatomstandigheden die de meest uiteenlopende wijnen oplevert. We starten dan ook met een bubbel gemaakt zoals champagne gemaakt wordt. Daarna drinken we twee witte en twee rode wijnen. Afsluitend met ,hoe kan het anders; Sherry! 

Spanish Meal
Green Grapes

WIT - WIT & NOG EENS WIT

Van Chardonnay tot Pinot Grigio. Iedereen geeft zijn voorkeuren. Vaak wordt witte wijn als saai of allemaal  soort van het zelfde gezien. Echter is er zo'n diversiteit aan smaken binnen de witte wijnen. In deze proeverij gaan we opzoek naar welk type wijn jij lekker vindt en hoe je in het vervolg de juiste wijn van de kaart of in de winkel kan vinden.

PROEVERIJ OP MAAT

Vindt je 6 wijnen te weinig?, geef je een proeverij in een land thema? of wil je enkel rood? Alles is mogelijk.  Buiten mijn standaard proeverijen iets samen op maat bedenken vindt ik nog leuker. Ik werk met verschillende leveranciers dus er is veel (heel veel) moois te kiezen. Stuur me een berichtje en dan kijken we er samen naar.

Image by Maksym Kaharlytskyi

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de afstand die ik moet reizen om de proeverij te komen geven en de wijnen die er gebruikt gaan worden. Voor een standaard proeverij met 6 wijnen excl. borrelplank moet je uitgaan van € 52.50 per persoon. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf stuur mij een bericht met je wensen qua thema, wijnen, locatie en de grootte van de groep.

bottom of page